Ruilen & retourneren

 

Wil je iets ruilen of retourneren? Dat is geen probleem! 

Kan ik een artikel ruilen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen bij ons, maar je kunt altijd een nieuwe bestelling plaatsen om het gewenste artikel te krijgen. Het artikel dat je niet wilt houden kun je gemakkelijk terugsturen naar ons en wij zullen vervolgens het bedrag aan je terugbetalen.   

Je wilt een artikel retourneren?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Happypool zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 ( tot 30 kilo ). Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  - indien redelijkerwijze mogelijk-  in de originele staat en verpakking aan Happypool geretourneerd worden. Om gebruik te maken  van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@happypool.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Het artikel dient in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Zelf afgeven en/ of omruilen kan natuurlijk ook op onze afhaallocatie: Delfweg 36, 2211 VM Noordwijkerhout. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. In de mail van het track & trace nummer staat een link om jouw retour aan te melden. Deze kun je met iDeal betalen en het formulier uitprinten en op de verpakking plakken. Je kunt het pakketje bij elk PostNL kantoor afgeven. 

  • Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om jouw product retour te sturen.
  • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  • De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor jouw eigen rekening.
  • Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Happypool geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@happypool.nl
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2019 Happypool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel